Днес за тийнейджърите е лесно да имат достъп до порнография. Само

...
Днес за тийнейджърите е лесно да имат достъп до порнография. Само
Коментари Харесай

Порнографията и тийнейджърите: Разбиране, предупреждение и подкрепа

Днес за младежите е елементарно да имат достъп до порнография. Само като напишат верните думи в търсачката, те намират видеоклипове, гифчета и изображения гратис. На тези места няма филтри и най-вече да ви попитат дали сте пълнолетни, само че кой ревизира дали този, който щрака върху „ Имам навършени 18 години “, в действителност ги е навършил? Никой.
Covid-19 усили потреблението на порно
Глобалният трафик на ползване на порнография претърпя голямо нарастване от 18,5% през март 2020 г. Затварянето засегна всички хора и прекарването на повече време вкъщи усили потреблението на порнография измежду подрастващите. Може би това е обвързвано със скуката или самия стрес.
 Платформи като OnlyFans имат мощно въздействие
Нещо, в което юношите превъзхождат възрастните, е какъв брой са осведомени за всички нововъведения във връзка с обществени мрежи, приложения или платформи като OnlyFans. Въпреки че лица под 18 години не би трябвало да имат достъп, това не постоянно е по този начин. Има способи да заобиколите това предписание и да получите достъп до целия нецензурен материал, който генерира.
Как порнографията визира младежите?
Основният проблем е, че за подрастващите е мъчно да схванат, че това, което виждат, е небивалица. В допълнение, много от тях се обръщат към порното, с цел да могат да търсят препоръки по отношение на това деяние, което провокира толкоз огромен интерес на тази възраст. Въпросът е, че те към момента не са достигнали края на процеса по съзряване.

Неполучаването на съответно полово обучение (в учебно заведение това е нещо, върху което би трябвало да се работи повече) може да накара подрастващите да се опитат да възпроизведат това, което са видели в порното, в своите сексуални връзки. Дългата дълготрайност на акта или идеалния външен тип на дамата, са упования, които предизвикват единствено отчаяние. Освен това в порнографията има всичко. Сцени на обезчестяване, принуждение, секс на улицата, арести и така нататък, които юношите може да не знаят, че не са действителни. Те са небивалица. Виждаме артисти, които играят роля. 
 Кога порнографията е проблем?
Както при всеки различен тип пристрастяване, порнографията в юношеството се трансформира в проблем, когато има натрапчива и честа консумация. Някои може да се опитат да намерят облекчение от негативните страсти в порнографията. Понякога обаче гледането на порно може да провокира възприятие за виновност и това е рисково.

Срамът е най-мощното оръжие на порнографията за младежите да поддържат своята взаимозависимост, само че с течение на времето това води до отчаяние в връзките им с други хора. Те няма да реализират предстоящото полово задоволство, може да имат проблеми с достигането на оргазъм или удоволствието. Търсенето на помощ допустимо най-скоро е от значително значение.

Самота, стрес, любознание. Всички тези думи разказват обстановката. Жизненоважно е да се обръща повече внимание от всеки път, с цел да могат младежите да имат здрави взаимоотношения и да схванат допустимо най-скоро, че когато видят порно в интернет, филми или други платформи, това е небивалица.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР